ABOUT

From rags to riches, van wasstraat tot werkplaats. De ‘plaats’ is Valschermkade 16A. Het ‘werk’ is feesten, evenementen, projecten, dromen, gedachten, concepten en gerechten tot leven wekken.

Atelier is een lach aan een open deur omdat dat niks kost. Atelier is een dwaas huis maar wel thuis. Een wasstraat die je reinigt van je schroom en je in de wolken zet. Atelier is de bezoeker en twee open armen. Samen sferen creëren en alles en iedereen ermee infecteren.

Atelier is goede muziek én echt lekker eten. Omdat het vindt dat het geen keuze hoeft te zijn tussen die twee. En waarom ‘unieke’ feesten proberen neer te zetten en dan tig jaar lang de tent hetzelfde eruit laten zien? Atelier staat nooit stil. Het verbouwt, verft, verandert, verrast. Weten dat je niks weet zorgt ervoor dat de Valschermkade altijd de place to go is. Met de nadruk op altijd. Dag wordt kinderlijk eenvoudig avond en avond gaat feilloos over in de nacht. Een dj set tijdens het diner om 19.00. Een diner tijdens een dj set om 23.00. Bij Atelier kom je niet voor je rust. Lunchen, happen, drinken, eten, dansen, lachen, lullen. Atelier staat aan. Altijd.

ETEN • DRINKEN • DANSEN

IMG_889233.jpg